Pâté Chinois. Pâté chinois (pronounced [pɑte ʃinwa]) ("Chinese Pie" in French) is a French Canadian dish similar to the English shepherd's pie or French hachis Parmentier. Growing up, the meaning of Pâté Chinois was a bit lost in translation for us. No one in our family really knew why the French Canadians called their version of Shepherd's.
This pâté chinois is all right.just OK, not great; a quick weekday meal. There are far better recipes from Ricardo than this one. Pâté chinois is a popular Quebec dish consisting of a layer of ground beef, a layer of whole or creamed corn, and another layer of mashed potatoes on top. Mutter. Pâté Chinois könnte eines der köstlichen Menüs sein, um mit der Familie zu essen. Dafür stellen wir verschiedene Hausmannskostrezepte für Anfänger zur Verfügung, die Sie ausprobieren können. Keine Sorge, einige dieser Rezepte sind sehr einfach zuzubereiten und zu Hause zu üben. Du kannst haben Pâté Chinois using 15 zutaten und 9 zubereitung. So kochst du es.
Zutaten von Pâté Chinois
- Bereiten 1 von Zwiebel.
- Brauchen 1 von Karotte.
- Brauchen 1 von Knoblauchzehe.
- Brauchen 1 EL von Öl.
- Sie brauchen 350 g von Hackfleisch gemischt.
- Bereit 1 EL von Tomatenmark.
- Bereiten 1 TL von Steakgewürz.
- Erforderlich von Salz und Pfeffer.
- Vorbereiten 1 TL von Weinessig.
- Du brauchst 1 EL von Worcestersauce.
- Brauchen 200 ml von Wasser.
- Bereiten 1 Beutel von Kartoffelpüree (2-3 Pers).
- du musst 1 EL von Butter.
- Brauchen 1 Dose von Mais (150g).
- Bereiten 1 TL von Paprikapulver.
This comfort food staple can be found throughout. Pâté Chinois is not a Chinese recipe. It may simply be an adaption of "Shepherd's Pie", but one possible explanation for the 'Chinese' reference is that it was introduced to Canadian railway workers. Pâté Chinois is now considered a traditional Québécois dish.
Pâté Chinois Schritte
- Zwiebel, Karotte und Knoblauch fein hacken..
- In einer Pfanne Öl erhitzen und Zwiebel, Karotte und Knoblauch darin glasig anschwitzen..
- Das Hackfleisch dazugeben und anbraten..
- Mit Steakgewürz, Salz und Pfeffer würzen. Das Tomatenmark dazugeben und auch mitrösten..
- Weinessig und Worcestersauce einrühren und mit Wasser ablöschen. Nun zugedeckt bei mittlerer Hitze ca. 15 Minuten köcheln lassen..
- Ofen auf 180° Ober-/Unterhitze vorheizen..
- Kartoffelpüree gemäß Packungsanweisung zubereiten..
- Eine Auflaufform mit Butter ausstreichen. Das Hackfleisch am Boden verteilen. Dann den abgetropften Mais darübergeben, mit dem Kartoffelpüree bedecken und mit Paprika bestreuen..
- Im Ofen ca. 25 Minuten überbacken..
Traditional Québécois Pate Chinois is another Canadian heritage dish that every home in Quebec knows as a homy comfort food dish. Ce pâté chinois explose de saveurs : le sucré des patates douces se marie à merveille avec le salé de la sauce soya et fusionne. Borrowed from French pâté chinois. pâté chinois (plural unknown or uncertain). (Quebec) A French-Canadian dish of layered ground beef, sweetcorn and mashed potatoes, similar to shepherd's pie. Wikibooks fr. pâté + chinois; being a sort of pie from China, Maine, USA. Pâté chinois (pronounced [pɑte ʃinwa]) ("Chinese Pie" in French) is a French Canadian dish similar to the English shepherd's pie or French hachis Parmentier.
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